Σύνδεση Viva Wallet με Woocommerce

Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε:

ΒΗΜΑ 1:

Kατεβάζετε και κάνετε εγκατάσταση το πρόσθετο, που επιτρέπει τις online πληρωμές απευθείας από τη σελίδα της Viva Wallet, στον ιστότοπό σας που υποστηρίζεται από το WooCommerce μέσω του Διαχειριστή WordPress.

Εάν δεν έχετε ήδη, εγγραφείτε και δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο Viva Wallet.

ΒΗΜΑ 2:

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Viva Wallet, μεταβείτε στις Settings →API access και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα WooCommerce Credentials.

Κάντε κλικ στην επιλογή Generate a pair of credentials. Φροντίστε να αντιγράψετε το Client ID και το Client secret στο πρόχειρο σας (ή να διατηρήσετε ένα προσωρινό αντίγραφο κάπου ασφαλές).

ΒΗΜΑ 3:

Επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου του Διαχειριστή WordPress του ιστότοπού σας και μεταβείτε στο WooCommerceΡυθμίσειςΠληρωμές.

Στην κορυφή αυτής της σελίδας, θα δείτε το πλαίσιο Ενεργοποίηση Viva Wallet – επιλέξτε το.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε πριν ξεκινήσετε, επιλέξτε επίσης το πλαίσιο Ενεργοποίηση Demo λειτουργίας. Αφήστε μη επιλεγμένο για να αρχίσετε να δέχεστε πληρωμές στον ιστότοπό σας.

Στη συνέχεια, εάν δεν ενεργοποιήσατε τη λειτουργία demo, συμπληρώστε το πεδίο Live Client ID και το Live Client Secret (που αποκτήσατε νωρίτερα από το λογαριασμό σας στο Viva Wallet) στα Live mode credentials fields.

Εάν ενεργοποιήσατε τη λειτουργία demo, συμπληρώστε το Demo Client ID και το Demo Client Secret (αποκτήθηκε νωρίτερα από τον λογαριασμό σας στο Viva Wallet) στα Demo mode credentials fields.

ΒΗΜΑ 4:

Στη συνέχεια, μπορείτε να ρυθμίσετε πρόσθετες λειτουργίες – όπως λογότυπα καρτών, περιγραφή και εμφάνιση κατάστασης παραγγελίας – επιλέγοντας το πλαίσιο Εμφάνιση προηγμένων ρυθμίσεων.

Πατήστε το κουμπί Αποθήκευση αλλαγών μόλις τελειώσετε. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης, ο οποίος θα εμφανίζει τον κώδικα πληρωμής που έχει ρυθμίσει το πρόσθετο αυτόματα στον λογαριασμό σας στο Viva Wallet.

Αυτό είναι, είστε πλέον έτοιμοι να αρχίσετε να λαμβάνετε πληρωμές με το Viva Wallet.

Comments are closed.