Κατασκευή custom e-shop

Κατασκευή πρωτότυπων e-shop

Για να είστε ανοιχτά ακόμα και όταν είστε κλειστά.

Κατασκευή eshop

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε tailor-made ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) υψηλών προδιαγραφών με ελκυστικό design. Σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας για να αναδειχθεί η επιχείρησή σας, να ξεχωρίζετε και να κάνετε πωλήσεις.

Περιηγηθείτε στα πρότυπα e-shop και επιλέξτε ποιο θα θέλατε για το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Λειτουργικά χαρακτηριστικά eshop

Δημιουργία eshop & λειτουργικά χαρακτηριστικά

E-shop με εντυπωσιακό σχεδιασμό σε συνδυασμό με εύκολη και κατανοητή δομή τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους διαχειριστές.

Απόδοση

Διασυνδέουμε το e-shop σας με τις πιο διάσημες πλατφόρμες για να εξασφαλίσετε αύξηση των πωλήσεων, αναγνωρισιμότητα και συνεχή ανέυρεση νέων πελατών.
Απόδοση eshop
Δυνατότητες e-shop

Δυνατότητες e-shop

Με τις παρακάτω ιδιότητες ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να λειτουργεί όπως ένα φυσικό κατάστημα και να πραγματοποιεί πωλήσεις με μοντέρνο τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την καλύτερη λύση στην κατασκευή eshop για εσάς

Η δημιουργία eshop που να είναι λειτουργικό, με πρωτότυπο περιεχόμενο και φιλικό προς το χρήστη αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της διαδικτυακής επιτυχίας

Ασφάλεια

Σε κάθε συναλλαγή στο διαδίκτυο μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η ασφάλεια των συναλλαγών και η προστασία των προσωπικών δεδομένων. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε για τίποτα από αυτά, αφού στη Codnext Software σάς παρέχουμε όλους τους σύγχρονους μηχανισμούς ασφάλειας για να εξασφαλίσουμε ότι είστε προστευμένοι από πιθανές κακόβουλες ενέργειες τρίτων. Χτίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών προς το κατάστημα σας για εύκολες και ασφαλείς αγορές.

Ασφάλεια ηλεκτρονικού καταστήματος
Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση

Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση

Είμαστε δίπλα σας και σας παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε βήμα της δημιουργίας του e-shop σας και δωρεάν εκπαίδευση και υλικό για να εξοικειωθείτε πλήρως με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Άμεση επικοινωνία για καλύτερη εξυπηρέτηση

Φιλοξενία (Hosting)

Εκτός από την κατασκευή eshop, φιλοξενούμε το e-shop σας σε δικούς μας ειδικά διαμορφωμένους servers εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ταχύτητα, αξιοπιστία,ασφάλεια και σωστή λειτουργία για να είστε πάντα online.

Φιλοξενία (Hosting)

Αναλαμβάνουμε την διαφήμιση σας στο διαδίκτυο

social media για τουριστικές επιχειρήσεις

Social Media

Google Adwords

Μπορείς να προβάλλεις τις διαφημίσεις σου με μορφή κειμένου, εικόνας ή video.
Αναλυτικά προσφέρουμε:

google ads για τουριστικές επιχειρήσεις

Πώς δουλεύουμε;

Κατανόηση των στόχων και των αναγκών σας

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας και κατανοήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες σας, σας αποστέλλουμε την οικονομική μας προσφορά προς έλεγχο και αποδοχή απο εσάς.

 

Παραλαβή υλικού για κατασκεή eshop

Σας παρουσιάζουμε το πρώτο πλάνο για την κατασκευή του e-shop σας και σας καθοδηγούμε στην συλλογή του απαραίτητου υλικού ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του eshop.

Σχεδιασμός και κατασκευή eshop

Όταν παραδοθεί όλο το υλικό προχωράμε στην κατασκεύη του e-shop. Η επιλογή χρωμάτων και γραμματοσειρών γίνεται με σκοπό να συνάδουν στο εταιρικό brand. Παρακολουθείτε όλα τα στάδια της δημιουργίας.

Σύνδεση με τράπεζες και μεταφορικές εταιρείες

Προχωράμε σε διασύνδεση με τράπεζα για online πληρωμές, αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, PayPal κ.α. και δημιουργούμε τους σωστούς συσχετισμούς μεταφορικών βάση της συμφωνίας σας με την μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεστε.

Συνδεσιμότητα με Google εφαρμογές

Διασύνδεση με Google analytics και Google search console γιατί κάθε e-shop που σχεδιάζουμε δεν λειτουργεί απομονωμένα καθώς μπορεί να συνδεθεί με άλλες εφαρμογές ώστε να είναι διαδραστικό.

Ολοκλήρωση των εργασιών και δημοσίευση του e-shop

Μόλις οι εργασίες κατασκευής ολοκληρωθούν, ελέγχετε την λειτουργικότητα και το design, τόσο απο desktop όσο και απο mobile συσκευές. Εφόσον είστε απόλυτα ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα, προχωράμε στην ολοκλήρωση και τη δημοσίευση του e-shop.

Γιατί Codnext?

Παρέχουμε σύγχρονες λύσεις, ακολουθώντας τις τάσεις  και τις εξελίξεις της αγοράς σχετικά με  e-shop, website, blog, λογισμικά, SEO και hosting. Χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Εξατομικευμένες λύσεις για κάθε περίπτωση σύμφωνα 100% με τις  ανάγκες σας.

Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop?
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε το κουμπί «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Ενδιαφέρον για συνδρομητικό eshop

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.