Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή πρωτότυπων ιστοσελίδων

Για να ξέρουν όλοι για εσάς

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η δημιουργία ηλεκτρονικής παρουσίας έχει γίνει πλέον απαραίτητη στη σύγχρονη εποχή που διανύουμε. Η πιο συχνή ερώτηση που ακούμε σήμερα είναι "Έχετε website?" Η ανταπόκριση στις ανάγκες του κοινού και οι τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει το Internet είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους, επιχειρήσεις, οργανισμοί και φυσικά πρόσωπα επιλέγουν να αναπτύξουν τη διαδικτυακή τους παρουσία. Αποκτήστε και εσείς online ταυτότητα και γνωρίστε τις εντυπωσιακές δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει το διαδίκτυο. ​

δημιουργία ιστοσελίδων
Περιηγηθείτε στα  δείγματα ιστοσελίδων και επιλέξτε ποιο θα θέλατε για το δικό σας site
δημιουργία εντυπωσιακών websites με σύγχρονο design

Χαρακτηριστικά

Η ηλεκτρονική παρουσία κάθε εταιρείας θα πρέπει να είναι μοναδική και να έχει χαρακτήρα.
Eξασφαλίζουμε τη κατασκευή εντυπωσιακών ιστοσελίδων με σύγχρονο design που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας 100% και να προσελκύουν τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο και τις ενέργειες της ιστοσελίδας σας.

Απόδοση

Συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με τα πιο εξειδικευμένα εργαλεία, ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες για τον ιστότοπό σας, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για την συνεχή εξέλιξη και ανταπόκριση στις νέες τάσεις της αγοράς.
απόδοση της ιστοσελίδας
κατασκευή ιστοσελίδων μεασφάλεια των συναλλαγών και η προστασία των προσωπικών δεδομένων

Ασφάλεια

Σε κάθε συναλλαγή στο διαδίκτυο μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η ασφάλεια των συναλλαγών και η προστασία των προσωπικών δεδομένων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα από αυτά αφού στη Codnext Software σας παρέχουμε όλους τους σύγχρονους μηχανισμούς ασφάλειας για να εξασφαλίσουμε ότι είστε προστευμένοι από πιθανές κακόβουλες ενέργειες τρίτων.

Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση

Είμαστε δίπλα σας και σας παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε βήμα της δημιουργίας της ιστοσελίδας σας. Επιπλέον παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση και υλικό για να εξοικειωθείτε πλήρως με το website σας. Άμεση επικοινωνία για καλύτερη εξυπηρέτηση.
υποστηριξη στη δημιουργία ιστοσελίδας
φιλοξενία ιστοσελίδων σε ειδικά διαμορφωμένους servers

Φιλοξενία (Hosting)

Εκτός από την κατασκευή ιστοσελίδων, φιλοξενούμε την ιστοσελίδα σας σε δικούς μας servers ειδικά διαμορφωμένους εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ταχύτητα, αξιοπιστία, ασφάλεια και σωστή λειτουργία για να είστε πάντα online.

Έχετε απορίες ή θέλετε να αναλάβουμε
την κατασκευή της ιστοσελίδας σας;

Αναλαμβάνουμε την διαφήμιση σας στο διαδίκτυο

social media για τουριστικές επιχειρήσεις

Social Media

Google Adwords

Μπορείς να προβάλλεις τις διαφημίσεις σου με μορφή κειμένου, εικόνας ή video.
Αναλυτικά προσφέρουμε:

google ads για τουριστικές επιχειρήσεις

Πώς δουλεύουμε;

Κατανόηση των στόχων και των αναγκών σας

Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας και κατανοήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες σας, σας αποστέλλουμε την οικονομική μας προσφορά προς έλεγχο και αποδοχή απο εσάς.

 

Παραλαβή υλικού

Σας παρουσιάζουμε το πρώτο πλάνο για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και σας καθοδηγούμε στην συλλογή του απαραίτητου υλικού ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής της ιστοσελίδας.

Σχεδιασμός και κατασκευή του site

Αφού παραδοθεί όλο το υλικό προχωράμε στην κατασκευή ιστοσελίδων. Η επιλογή χρωμάτων και γραμματοσειρών γίνεται με σκοπό να συνάδουν στο εταιρικό brand. Παρακολουθείτε όλα τα στάδια της δημιουργίας.

Βελτιστοποίηση SEO

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας ώστε να είναι ορατή στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των κατατάξεων στα οργανικά αποτελέσματα και την ενίσχυση του brand.

Συνδεσιμότητα με Google εφαρμογές

Διασύνδεση με Google analytics και Google search console γιατί κάθε e-shop που σχεδιάζουμε δεν λειτουργεί απομονωμένα καθώς μπορεί να συνδεθεί με άλλες εφαρμογές ώστε να είναι διαδραστικό.

Ολοκλήρωση των εργασιών και δημοσίευση του site

Μόλις οι εργασίες κατασκευής ολοκληρωθούν, ελέγχετε την λειτουργικότητα και το design, τόσο απο desktop όσο και απο mobile συσκευές. Εφόσον είστε απόλυτα ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα, προχωράμε στην ολοκλήρωση και τη δημοσίευση του site.

Γιατί Codnext?

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σύγχρονα website υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας. Κύρια προτεραιότητα μας είναι να δημιουργούμε tailor-made ιστοσελίδες με ελκυστικό design που να αναδεικνύουν την ταυτότητά σας και να σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα?

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα ώστε να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρετε

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Κατασκευή Ιστοσελίδας

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Ενδιαφέρον για συνδρομητικό eshop

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.