Η Codnext Software εξειδικεύεται στην κατασκευή κάθε είδους επαγελλματικής ιστοσελίδα.
Η κατασκευή μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας απαιτεί μακροχρόνια εμπειρία την οποία διαθέτουμε. 

Κατασκευή Επαγγελματικής Ιστοσελίδας

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες φιλικές, εύχρηστες, γρήγορες με μοναδικό desing.  Δίνουμε έμφαση στην βελτιστοποίηση SEO έτσι ώστε να είναι συμβατές με τις μηχανές αναζήτησης και να μπορούν να εμφανίζονται στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (π.χ. google). Σημαντικοί επίσης είναι οι σύγχρονοι μηχανισμοί ασφαλείας τους οποίους ενσωματώνουμε σε όλες τις ιστοσελίδες (anti-malware, anti-spam, κ.λ.π.).

Ηλεκτρονικό κατάστημα / e-Shop

Η ραγδαία ανάπτυξη στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει καταστήσει αναγκαία τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) για κάθε επιχείρηση. Ο στόχος της Codnext Software είναι η σχεδίαση ενός γρήγορου, εύχρηστου και φιλικού περιβάλλοντος τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους πελάτες του e-shop.

Ιστολόγιο / Blog

Η Codnext Software δημιουργεί blog στο οποίο οι διαχειριστές μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανανεώνουν το περιεχόμενο με νέα άρθρα και δημοσιεύσεις. Οι επισκέπτες είναι εύκολο να περιηγούνται στο blog μέσω φίλτρων όπως κατηγορία, ημερομηνία, όνομα αρθογράφου και άλλα εξειδικευμένων φίλτρα.

Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων

Η Codnext Software σχεδιάζει σύγχρονες και λειτουργικές ιατρικές ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στις ανάγκες ενός σύγχρονου ιατρείου. Μέσα από αυτές, οι ασθενείς έχουν τη δυνατότητα να περιηγούνται εύκολα και γρήγορα στα περιεχόμενα της ιστοσελίδας και να ενημερώνονται σχετικά με τις υπηρεσίες σας.

Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: