Κατασκευή e-shop

Κατασκευή πρωτότυπων e-shop

ΓΙα να είστε ανοιχτά ακόμα και όταν είστε κλειστά

Δημιουργία eshop

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε tailor-made ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) υψηλών προδιαγραφών με ελκυστικό design. Σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας για να αναδειχθεί η επιχείρησή σας, να ξεχωρίζετε και να κάνετε πωλήσεις.

eshop1
Περιηγηθείτε στα δείγματα e-shop και επιλέξτε ποιο θα θέλατε για το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Λειτουργικά χαρακτηριστικά eshop

E-shop με εντυπωσιακό σχεδιασμό σε συνδυασμό με εύκολη και κατανοητή δομή τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους διαχειριστές.

Απόδοση

Διασυνδέουμε το e-shop σας με τις πιο διάσημες πλατφόρμες για να εξασφαλίσετε αύξηση των πωλήσεων, αναγνωρισιμότητα και συνεχή ανέυρεση νέων πελατών.
eshop4

Δυνατότητες e-shop

Με τις παρακάτω ιδιότητες ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να λειτουργεί όπως ένα φυσικό κατάστημα και να πραγματοποιεί πωλήσεις με μοντέρνο τρόπο.

Δείτε τα συνδρομητικά πακέτα για τη  δημιουργία του e-shop σας!

Η δημιουργία μίας σελίδας που να είναι λειτουργική, με πρωτότυπο περιεχόμενο και φιλική προς το χρήστη αποτελεί τον ακρωγιναίο λίθο της  διαδικτυακής επιτυχίας

Ασφάλεια

Σε κάθε συναλλαγή στο διαδίκτυο μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η ασφάλεια των συναλλαγών και η προστασία των προσωπικών δεδομένων. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε για τίποτα από αυτά, αφού στη Codnext Software σάς παρέχουμε όλους τους σύγχρονους μηχανισμούς ασφάλειας για να εξασφαλίσουμε ότι είστε προστευμένοι από πιθανές κακόβουλες ενέργειες τρίτων. Χτίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών προς το κατάστημα σας για εύκολες και ασφαλείς αγορές.

eshop5

Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση

Είμαστε δίπλα σας και σας παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε βήμα της δημιουργίας του e-shop σας. Παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση και υλικό για να εξοικειωθείτε πλήρως με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Άμεση επικοινωνία για καλύτερη εξυπηρέτηση

Φιλοξενία (Hosting)

Φιλοξενούμε το e-shop σας σε δικούς μας ειδικά διαμορφωμένους servers εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ταχύτητα, αξιοπιστία,ασφάλεια και σωστή λειτουργία για να είστε πάντα online.

eshop11

Γιατί Codnext?

Παρέχουμε σύγχρονες λύσεις, ακολουθώντας τις τάσεις  και τις εξελίξεις της αγοράς σχετικά με  e-shop, website, blog, λογισμικά, SEO και hosting. Χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Εξατομικευμένες λύσεις για κάθε περίπτωση σύμφωνα 100% με τις  ανάγκες σας.

Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop?

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Κατασκευή E-shop

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.