ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

Ξεχάστε τα έξοδα φιλοξενίας και συντήρησης για 1 χρόνο
Σας τα παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-SHOP

Η Codnext Software, που πρωτοστατεί στον χώρο των ηλεκτρονικών καταστημάτων, αναλαμβάνει την δημιουργία e-shop ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς.

κατασκευη eshop

ΓΡΗΓΟΡΟ – ΕΥΧΡΗΣΤΟ – ΑΣΦΑΛΕΣ

Μεγάλη έμφαση δίνουμε στην ταχύτητα και την ευχρηστία του e-shop τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους πελάτες, εφαρμόζοντας όλους τους σύγχρονους μηχανισμούς ασφαλείας.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ SEO

Η βελτιστοποίηση SEO είναι απαραίτητη για κάθε σύγχρονο e-shop για να εμφανίζεται ψηλά στις αναζητήσεις στην google. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται και η εικόνα του e-shop στις μηχανές αναζήτησης το οποίο είναι σημαντικό για την προσέλκυση περισσότερων πελατών. Εμείς βελτιστοποιούμε το SEO του e-shop σας χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές.

SKROUTZ & BESTPRICE

Αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση του e-shop σας με τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες προώθησης των προιόντων σας skroutz και bestprice.

ΔΩΡΕΑΝ HOSTING & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Με την κατασκευή του e-shop σας, σας παρέχουμε δωρεάν φιλοξενία στο πιο γρήγορο και ασφαλές hosting και υποστήριξη για τον πρώτο χρόνο.

όροι χρήσης για eshop

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Αναλαμβάνουμε τη πλήρη νομική υποστήριξη που χρειάζεται το eshop σας όπως η σύνταξη των όρων χρήσης, της πολιτικής προστασίας δεδομένων και της πολιτικής cookies.

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Θα είμαστε δίπλα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για να εξοικειωθείτε με το e-shop σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.

H Codnext Software είναι δίπλα σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κατασκευάσουμε το κατάλληλο eshop για εσάς.