Ψηφιακή αναβάθμιση για τουριστικές επιχειρήσεις

Ψηφιακή αναβάθμιση για τουριστικές επιχειρήσεις

Ολοκληρωμένες λύσεις για τουριστικές επιχειρήσεις

Η Codnext Software που εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, αναλαμβάνει τη δημιουργία ή αναβάθμιση της διαδικτυακής σας παρουσίας έτσι ώστε να μπορούν να σας βρουν εύκολα στο διαδίκτυο από Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης αναλαμβάνουμε την προώθηση της επιχείρησης σας ώστε να πετύχετε τις μέγιστες δυνατές κρατήσεις.

logo

1. Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας

Δημιουργούμε ή ανανεώνουμε την ταυτότητα της επιχείρησής σας. Δημιουργούμε λογότυπα και εταιρική ταυτότητα βασισμένα στην κουλτούρα, τις αξίες και τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

2. Κατασκευή Ιστοσελίδας για τουριστικές επιχειρήσεις

2.1 Online Booking χωρίς προμήθειες

Δεχτείτε εύκολα online κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας χωρίς προμήθειες. Ενσωματώνουμε σύστημα κρατήσεων έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν άμεσα να κάνουν την κράτηση τους online και να πληρώσουν είτε με την κάρτα τους είτε στην επιχείρησης σας όταν έρθουν (εσείς επιλέγετε τους τρόπους πληρωμής που θα ενσωματώσουμε).

online κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας χωρίς προμήθειες
δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων γλωσσών

2.2 Multi-language

Παρέχουμε τη δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων γλωσσών (π.χ. Αγγλικά, Ελληνικά, Γερμανικά, κ.λ.π.). Μια πολυγλωσσική ιστοσελίδα θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε σε όλο τον κόσμο και να αποκτήσετε ακόμη περισσότερους ξένους πελάτες.

2.3 Menu - Τιμοκατάλογος με QR code

Μπορούμε να ενσωματώσουμε σελίδα μενού με δυνατότητα εμφάνισης μέσω QR code, την οποία προσαρμόζουμε στο ύφος και την αισθητική της επιχείρησής σας. Περιλαμβάνει κατηγορίες, μέσα από τις οποίες ο πελάτης σας μπορεί να βρει εύκολα αυτό που τον ενδιαφέρει, με αναλυτικές περιγραφές, φωτογραφίες και τιμές.

σελίδα μενού με δυνατότητα εμφάνισης μέσω QR code
Blog για τουριστικές επιχειρήσεις

2.4 Blog για τουριστικές επιχειρήσεις

Η δημιουργία ιστολογίου (blog) στον ιστοτοπό σας αποτελεί μια εξαιρετική μορφή προώθησης των υπηρεσιών σας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το κατάλληλο blog στον ιστοτοπό σας για εσάς ώστε να προωθήστε έξυπνα τις υπηρεσίες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να καταγράψουμε πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης σας και να σας στείλουμε άμεσα την προσφορά μας.

3. Αναλαμβάνουμε την διαφήμισή σας στο διαδίκτυο

social media για τουριστικές επιχειρήσεις

3.1 Social Media

3.2 Google Adwords

Μπορείς να προβάλλεις τις διαφημίσεις σου με μορφή κειμένου, εικόνας ή video.
Αναλυτικά προσφέρουμε:

google ads για τουριστικές επιχειρήσεις
affiliate marketing - Η πιο διαδεδομένη μέθοδος Performance Marketing

3.3 Affiliate Marketing

Η πιο διαδεδομένη μέθοδος Performance Marketing για τουριστικές επιχειρήσεις. Βγάλτε χρήματα μέσω συνεργατών σας άμεσα χωρίς κόστος.

3.4 Βελτιστοποίηση SEO

Το SEO αναφέρεται σε διαδικασίες και τεχνικές όπου λαμβάνουν χώρα σε μια ιστοσελίδα ώστε να έχουν καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

On page SEO:

Off page SEO:

βελτιστοποίηση seo ιστοσελίδων
αναβάθμιση και προώθηση της τουριστικής σας επιχείρησης

Δίπλα σας

Η ομάδα της Codnext Software είναι δίπλα σας συνεχώς ώστε να σας υποστηρίζει σε κάθε σας βήμα σχετικά με την αναβάθμιση και προώθηση της τουριστικής σας επιχείρησης.

Γιατί Codnext?

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σύγχρονα website υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας. Κύρια προτεραιότητα μας είναι να δημιουργούμε tailor-made ιστοσελίδες με ελκυστικό design που να αναδεικνύουν την ταυτότητά σας και να σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας κατευθύνουμε στην κατάλληλη λύση

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα ώστε να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρετε

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Κατασκευή Ιστοσελίδας

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Ενδιαφέρον για συνδρομητικό eshop

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.