Καταχώρηση & Αναζήτηση Ακινήτων

Εύκολη και άμεση καταχώρηση

Μπορείτε να καταχωρείτε τα ακίνητά σας με όλες τις πληροφορίες που μπορεί να έχει ένα ακίνητο όπως στοιχεία ιδιοκτήτη, διεύθυνση, χαρακτηριστικά ακινήτου, φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία.

Εύκολη και άμεση αναζήτηση

Η εξυπηρέτηση των πελατών σας μπορεί να είναι άμεση καθώς το πρόγραμμα παρέχει εξειδικευμένα φίλτρα αναζήτησης. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αναζητάτε εύκολα τα ακίνητα που επιθυμεί ο πελάτης σας και να του προτείνετε άμεσα το κατάλληλο ακίνητο.

Διαχείριση των ραντεβού σας

Ραντεβού με πελάτες & ιδιοκτήτες

Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα ραντεβού σας με τους πελάτες σας και τους ιδιοκτήτες των ακινήτω. Μπορείτε να ορίζετε επίσης ποιος συνεργάτης σας θα κάνει το ραντεβού. Στους συνεργάτες σας μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να στέλνετε τα ραντεβού του σε ένα email με τις διυθύνσεις και στοιχεία του ακινήτου. 

συγχρονισμός ακινήτων με spitogatos και xe και ιστοσελίδα

Συγχρονισμός Ακινήτων

Συγχρονισμός σε spitogatos.gr & xe.gr

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να ανεβάσετε το ακίνητο που έχετε καταχωρήσει στη βάση σας και στον λογαριασμό σας στο spitogatos.gr και στην ιστοσελίδα σας στο spitogatos.gr και στον λογαριασμό σας στη xe.gr. Επίσης το ακίνητο μπορεί να συγχρονίζεται αυτόματα όταν κάνετε κάποια αλλαγή.

Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε πολύ χρόνο εφόσον με μία καταχώρηση το ακίνητο μπορεί να ανεβαίνει παντού.

 

Διαχείριση Συνεργατών

Άνοιγμα λογαριασμών

Μπορείτε να ανοίγετε λογαριασμό σε συνεργάτες σας (με username και κωδικό) έτσι ώστε να συνδέονται, να καταχωρούν και να αναζητούν ακίνητα. Οι συνεργάτες σας μπορούν να βλέπουν μόνο τα ακίνητα που έχουν καταχωρήσει καθώς και να αναζητούν μόνο σε αυτά εκτός και αν τους δώσετε δικαίωμα να βλέπουν όλα τα ακίνητα.