Δημιουργία eshop με 100% επιχορήγηση ΕΣΠΑ e-λιανικό

Ξεκινήστε σήμερα το e-shop σας με 100% επιδότηση

ΕΣΠΑ e-λιανικό Β' κύκλος

All in one Υπηρεσία

Αναλαμβάνουμε το 100% των εργασιών μέχρι την ολοκλήρωση του eshop σας και την εκταμίευση της επιδότησης

Δικαιούχοι Επιδότησης

  1. Επιχείρησεις που έχουν συσταθεί μέχρι και την 25/06/2021.

  2. Επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου που έχουν επιλέξιμο κύριο ΚΑΔ ή ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα έσοδα (ΚΑΔ 47.).

Προϋπολογισμός

Κατηγορία Α

Μέγιστος προυπολογισμός 5.000€ (επιδότηση 100%) για δημιουργία νέων eshop και για όσα eshop δημιουργήθηκαν μετά τις 18/3/2020.

Κατηγορία Β

Μέγιστος προυπολογισμός 1.500€ (επιδότηση 100%) για αναβάθμιση υφιστάμενων eshop που κατασκευάστηκαν πριν τις 18/3/2020.

Η χρηματοδότηση περιλαμβάνει

Σχεδίαση και ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος eshop, φιλοξενία και συντήρηση.
Προμήθεια εξοπλισμού (λάπτοπ, desktop, εκτυπωτής, συσκευή scanner κλπ)

Περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων

Έναρξη: 09/07/2021 και ώρα 13:00

Λήξη: 29/09/2021 και ώρα 15:00

Δημιουργούμε Customized ηλεκτρονικά καταστήματα υψηλών προδιαγραφών με ελκυστικό design που αναδεικνύουν την ταυτότητά σας και να σας κάνουν να ξεχωρίζετε.

Δημιουργία eshop

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις της αγοράς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε customized ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) υψηλών προδιαγραφών με ελκυστικό design. Σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας που αναδεικνύουν την ταυτότητά σας και σας κάνουν να ξεχωρίζετε και να κάνετε πωλήσεις.

eshop1

Λειτουργικά χαρακτηριστικά eshop

E-shop με εντυπωσιακό σχεδιασμό σε συνδυασμό με εύκολη και κατανοητή δομή τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους διαχειριστές.

Απόδοση

Διασυνδέουμε το e-shop σας με τις πιο διάσημες πλατφόρμες για να εξασφαλίσετε αύξηση των πωλήσεων, αναγνωρισιμότητα και συνεχή ανέυρεση νέων πελατών.
eshop4

Δυνατότητες e-shop

Με τις παρακάτω ιδιότητες ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να λειτουργεί όπως ένα φυσικό κατάστημα και να πραγματοποιεί πωλήσεις σε μοντέρνο τρόπο

Ασφάλεια

Σε κάθε συναλλαγή στο διαδίκτυο μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η ασφάλεια των συναλλαγών και η προστασία των προσωπικών δεδομένων. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα από αυτά αφού στη Codnext Software σας παρέχουμε όλους τους σύγχρονους μηχανισμούς ασφάλειας για να εξασφαλίσουμε ότι είστε προστευμένοι από πιθανές κακόβουλες ενέργειες τρίτων. Χτίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών προς το κατάστημα σας για εύκολες και ασφαλείς αγορές.
eshop5

Υποστήριξη και Εξυπηρέτηση

Είμαστε δίπλα σας και σας παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε βήμα της δημιουργίας του e-shop σας. Παρέχουμε δωρεάν εκπαίδευση και υλικό για να εξοικειωθείτε πλήρως με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Άμεση επικοινωνία για καλύτερη εξυπηρέτηση

Φιλοξενία (Hosting)

Φιλοξενούμε το e-shop σας σε δικούς μας ειδικά διαμορφωμένους servers εξασφαλιζοντας μεγαλύτερη ταχύτητα, αξιοπιστία,ασφάλεια, σωστή λειτουργία για να είστε πάντα online.
eshop11
Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας e-shop?

Γιατί Codnext?

Παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις, ακολουθώντας τις τάσεις  και τις εξελίξεις της αγοράς σχετικά με  e-shop, website, blog, λογισμικά, SEO και hosting. Χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Εξατομικευμένες λύσεις για κάθε περίπτωση σύμφωνα 100% με τις  ανάγκες σας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
για το ΕΣΠΑ e-λιανικό